Skip to main content

Rivier & Zee Expedities

HOOGTIJ EXPEDITIES!

Hoogtij Expedities zijn ontdekkingsreizen door de natuur met verrassende belevenissen en ontmoetingen onderweg, waardoor je op een directe, actieve manier de dynamiek van de grote rivieren, de delta én elkaar ervaart. Het is een mentale, fysieke, persoonlijke en sociale reis door een steeds veranderend en indrukwekkend door water gevormd landschap.

De expedities krijgen betekenis, omdat het verhaal van water (in de breedst mogelijke zin) op allerlei verrassende manieren verweven is met de reis, waardoor je dingen beleeft, probeert en leert die alleen buiten, aan de rivier of aan zee, te ervaren zijn. Hierbij kies ik als programmamaker en vormgever van de tocht voor iedere expeditie een inspirerend thema wat op allerlei manieren -filosofisch, ecologisch, vanuit de kunsten of d.m.v. storytelling- wordt belicht tijdens het belevingsprogramma onderweg. Hierbij werk ik samen met wetenschappers, kunstenaars, pioniers, klimaatdeskundigen etc.

Ondertussen laten we de gebieden waar we doorheen komen schoner achter dan we ze aantreffen door zwefvuil op te ruimen en experimenteren we met slimme, leuke eenvoudige oplossingen om zo duurzaam mogelijk te reizen en verblijven in de natuur.

Hou voor de vertrekdata van de expedities de nieuwsbrief in de gaten. Je kunt je hiervoor aanmelden op de website van Hoogtij Expedities. Hier vind je nog meer informatie over deze tochten.

22 september 2021

Hoogtij Expeditie Oost

21 augustus 2021

Hoogtij Expeditie West

3 juli 2021

Rijn Expeditie

16 maart 2021

De Reiziger / Siza

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?