Rivier & Zee Expedities

ZONDAG 26 SEPTEMBER / RIJNEXPEDITIE 

Ga mee op een bijzondere expeditie langs de Rijn
De kunst van avontuurlijk reizen

Voor iedereen die eens kennis wil maken met de manier van reizen van Hoogtij Expedities is deze eendags expeditie langs de Nederrijn bij Arnhem een buitenkansje. Schone Rivieren heeft het namelijk mogelijk gemaakt om tegen een zeer gereduceerd tarief met ons op pad te gaan en verzorgt zelf ook een rivierbelevenis onderweg.

Lees hier verder voor meer ins en outs en het boeken van tickets!

 

MEERDAAGSE HOOGTIJ EXPEDITIES!
In 2022 organiseren we eindelijk weer vierdaagse Hoogtij expedities! Tijdens deze ontdekkingstochten trekken we te voet, met boten, kano’s, sloepjes en fietsen langs via de grote rivieren richting zee.

De fysieke en mentale reis krijgt betekenis vanwege speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen waarin het landschap vanuit verrassende perspectieven wordt belicht. De natuur is hierbij geen decor, maar inspiratiebron waardoor je dingen beleeft, probeert en leert die alleen buiten, aan de rivier of aan zee, te ervaren zijn. Hierbij werk ik samen met wetenschappers, kunstenaars, pioniers etc. én een geweldig expeditie team natuurlijk!

In twee expedities van vier dagen naar zee:

Tijdens EXPEDITIE OOST trekken we ongeveer van de grens van Duitsland naar Slot Loevestein (ter hoogte van Gorinchem).
Tijdens EXPEDITIE WEST reizen we vanaf Slot Loevestein via de Biesbosch en Goeree Overflakkee naar de Noordzee.

Hou voor de vertrekdata van de expedities de nieuwsbrief in de gaten. Je kunt je hiervoor aanmelden op de website van Hoogtij Expedities.

22 januari 2021

Hoogtij Expeditie Oost

21 januari 2021

Hoogtij Expeditie West

3 januari 2021

Rijn Expeditie

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?