Belevingsexpeditie langs en over de Rijn

Enthousiaste berichten over Expeditie Oost en West bereikten Stichting Schone Rivieren en zij vroegen mij om een ééndaagse belevingstocht te organiseren langs en over de Nederrijn. Op zondag 26 september is het zo ver, ga met ons mee!

ZONDAG 26 SEPTEMBER / RIJNEXPEDITIE 

Ga mee op een bijzondere expeditie langs de Rijn
De kunst van avontuurlijk reizen

Voor iedereen die eens kennis wil maken met de manier van reizen van Hoogtij Expedities is deze eendags expeditie langs de Nederrijn bij Arnhem een buitenkansje. Schone Rivieren heeft het namelijk mogelijk gemaakt om tegen een zeer gereduceerd tarief met ons op pad te gaan en verzorgt zelf ook een rivierbelevenis onderweg.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze fysieke en mentale ontdekkingsreis reis je langs en over de Nederrijn rond Arnhem. Onderweg maak je, speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen en ontmoetingen mee, waardoor je blik op het rivierenlandschap en jezelf steeds verandert. Zintuiglijke ervaringen worden op allerlei manieren verweven met de reis zodat je dingen beleeft, probeert en leert die alleen onderweg en buiten te ervaren zijn. Vaar, voel, luister, waad en struin met ons mee buiten de gebaande paden. Vertrouw op je zintuigen en wees niet bang om nat te worden!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: Rijnexpeditie: zondag 26 september
Expeditie: van 10.00 uur – ca.17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur
Start- en eindpunt van de tocht: Werfpaviljoen Stadsblokkenwerf / Arnhem Zuid.
Adres: Stadsblokkenweg 51, 6841 HG Arnhem.
Prijs: € 36,— inclusief koffie of thee en koek bij ontvangst, vegetarische lunch & tea time

Boek hier je ticket!

Let op: Deze expeditie is geschikt vanaf 15 jaar, we wandelen ongeveer 10 km op afwisselend terrein en zullen allerlei activiteiten beleven. Slecht weer bestaat niet, dus zorg voor kleding en schoenen die passen bij het weer!
Je ontvangt na aanmelding een nieuwsbrief met belangrijke informatie over de tocht, zodat je goed voorbereid op pad gaat.

.

Opdrachtgevers:

  • IVN
  • Schone Rivieren

‘Menig mens is gelukkiger en minder gespannen als hij met wind, vocht, kou en vermoeidheid vecht dan met telefoons en dienstregelingen’

Charles Evans / ontdekkingsreiziger

Galerij

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?