Dwars door de Biesbosch via de Grote wateren naar zee

EXPEDITIE WEST maakt onderdeel uit van een meerdaagse trektocht van Duitsland naar de Noordzee waarin je te voet, met boten, kano’s, sloepjes en fietsen en op andere verrassende manieren langs en over de grote rivieren en de delta, richting de Noordzee reist. Expeditie Oost is het andere deel van deze avontuurlijke reis dwars door Nederland.

Onderweg zijn er speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen die je vanuit een bijzonder perspectief naar het rivierenlandschap laten kijken, waardoor je blik op het landschap, jezelf én elkaar steeds verandert.

DEZE TREKTOCHT NAAR ZEE MAKEN WE IN TWEE EXPEDITIES VAN VIER DAGEN
Expeditie Oost van Duitsland naar Slot Loevestein (tegenover Gorinchem)
Expeditie West van Slot Loevestein, via de Biesbosch naar de Noordzee.
Je kunt ook één van de twee tochten boeken, maar het avontuur is compleet wanneer je de hele reis meemaakt naar zee.

EXPEDITIE WEST, VAN SLOT LOEVESTEIN TOT DE NOORDZEE
We struinen met ca 50 deelnemers door prachtige natuurgebieden langs rivieren, kanoën door de waterjungle van de Biesbosch, varen met grote en kleine schepen over het Haringvliet en Hollands Diep, fietsen over dijken en trekken over het eiland Tiengemeten via Goeree Overflakkee, naar de Noordzee. Onderweg zorgen bijzondere belevenissen en ontmoetingen ervoor dat je steeds weer vanuit verrassende perspectieven naar de delta, jezelf en elkaar kijkt.

Je reist met een lichte dagrugzak, je kampeer- en overnachtingsspullen worden namelijk door ons vervoerd en onze koks zorgen onderweg voor heerlijk eten en drinken.

Voor meer informatie over Expeditie West of andere expedities, of het boeken van tickets, zie de website van Hoogtij Expedities.

Opdrachtgever

  • Eigen project van Hoogtij Projecten / voormalig Ri4daagse

Soort tochten

  • Expedities voor iedereen ouder dan 15 jaar
  • Maatwerktochten zijn mogelijk, op aanvraag

4 dagen voelen als 2 fantastische weken!

Enkele reviews van deelnemers.

‘Eigenlijk het geheel is een groot hoogtepunt! Mooie afwisselende overnachtingsplekken, heerlijk eten, de combi wandelen, fietsen, waden (!), varen op veel verschillende manieren, en dan uitkomen bij zee!’

‘Alles bij elkaar was het een bijzondere, avontuurlijke ervaring, die doorwerkt nu ik weer thuis ben. Het voelt alsof er een frisse wind door mijn hoofd gewaaid heeft, waardoor ik veel creatiever en ruimer kan denken. Ik heb allerlei nieuwe ideeën en inzichten, waar ik verder mee kan.’

‘Vier dagen buiten zijn – onafhankelijk van het weer. In vier dagen zo veel gedaan en gezien, zulke mooie en bijzondere plekken, dichtbij en toch zo ver weg van het gewone leven. En dat als groep, samen.’

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?