DE KUNST VAN AVONTUURLIJK REIZEN

Hoogtij Expedities zijn vierdaagse ontdekkingstochten waarin je te voet, met boten, kano’s, sloepjes en fietsen en op andere verrassende manieren langs en over de grote rivieren en de delta, richting de Noordzee trekt.

BELEVINGSTOCHT VIA DE GROTE RIVIEREN, VIA DE BIESBOSCH NAAR ZEE
Onderweg zijn er speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen die je vanuit een bijzonder perspectief naar het rivierenlandschap laten kijken, waardoor je blik op het landschap, jezelf én elkaar steeds verandert.

DEZE TREKTOCHT NAAR ZEE MAKEN WE IN TWEE EXPEDITIES VAN VIER DAGEN
Expeditie Oost van Duitsland naar Slot Loevestein (tegenover Gorinchem)
Expeditie West van Slot Loevestein, via de Biesbosch naar de Noordzee.

Zie voor meer informatie en het boeken van tickets de website van Hoogtij Expedities.

In opdracht van:

  • Eigen project van Hoogtij Projecten / voormalig Ri4daagse

Soort tochten:

  • Expedities voor iedereen ouder dan 15 jaar
  • Maatwerktochten op verzoek

Wat gaan we doen?

We struinen, fietsen en varen in 4 dagen tijd van Duitsland, via de Rijn en de Waal naar naar Slot Loevestein. Een kasteel pal aan de rivier ter hoogte van Gorinchem.
Tijdens Expeditie Oost trekken we door robuuste natuurgebieden langs de grootste rivier van West Europa, struinen we over rivierstranden, steken we met kleine bootjes nevengeulen en andere wateren, zwieren we met onze fietsen over kronkeldijken en door uiterwaarden en varen we met grotere schepen over de Waal.

KAMPEREN
We kamperen onderweg in eigen tent. Hoogtij Expedities verzorgt het vervoer van je kampeerspullen naar de volgende overnachtingsplek waardoor je met een licht dagrugzakje kunt reizen. Onderweg zorgen onze koks voor heerlijk eten.

Galerij

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?