DE KUNST VAN AVONTUURLIJK REIZEN

MEERDAAGSE HOOGTIJ EXPEDITIES!
In 2022 organiseren we eindelijk weer de reis van Duitsland naar zee! We doen dat in twee vierdaagse expedities. Tijdens deze ontdekkingstochten trekken we te voet, met boten, kano’s, sloepjes en fietsen langs via de grote rivieren richting zee. We kamperen onderweg op prachtige natuurlijke plekken in de buurt van de rivier. Je slaapt in je eigen tentje. Wij vervoeren je kampeer- en overnachtingsspullen zodat je overdag lekker licht kunt reizen. Er reizen koks mee dus je kunt rekenen op heerlijk vegetarisch eten.

BELEVINGSTOCHT
De fysieke en mentale reis krijgt betekenis vanwege speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen waarin het landschap vanuit verrassende perspectieven wordt belicht. De natuur is hierbij geen decor, maar inspiratiebron waardoor je dingen beleeft, probeert en leert die alleen buiten, aan de rivier of aan zee, te ervaren zijn.

 

DEZE TREKTOCHT NAAR ZEE MAKEN WE IN TWEE EXPEDITIES VAN VIER DAGEN
Expeditie Oost van Duitsland naar Slot Loevestein (tegenover Gorinchem)
Expeditie West van Slot Loevestein, via de Biesbosch naar de Noordzee.

Zie voor meer informatie en het boeken van tickets de website van Hoogtij Expedities.

In opdracht van:

  • Eigen project van Hoogtij Projecten / voormalig Ri4daagse

Soort tochten:

  • Expedities voor iedereen ouder dan 15 jaar
  • Maatwerktochten op verzoek

Wat gaan we doen?

We struinen, fietsen en varen in 4 dagen tijd van Duitsland, via de Rijn en de Waal naar naar Slot Loevestein. Een kasteel pal aan de rivier ter hoogte van Gorinchem.
Tijdens Expeditie Oost trekken we door robuuste natuurgebieden langs de grootste rivier van West Europa, struinen we over rivierstranden, steken we met kleine bootjes nevengeulen en andere wateren, zwieren we met onze fietsen over kronkeldijken en door uiterwaarden en varen we met grotere schepen over de Waal.

KAMPEREN
We kamperen onderweg in eigen tent. Hoogtij Expedities verzorgt het vervoer van je kampeerspullen naar de volgende overnachtingsplek waardoor je met een licht dagrugzakje kunt reizen. Onderweg zorgen onze koks voor heerlijk eten.

Galerij

Wat kan Hoogtij Projecten voor u betekenen?